26 Aralık 2008 Cuma

FOR YOU MARKETLERİ

Dün Osmanbey'deki "For You" markete girdim,raflarda doğru dürüst hiçbirşeyin kalmadığını görünce herhalde millet silip süpürdü feci bir ucuzluk vardı dedim ama işin aslı başkaymış. Market elemanı "abla biz kapatıyoruz burayı" dedi, sonra da "bu şubeyi değil herhalde tüm For you'lar kapanacak. Sahibi (Zapsu), ortağı ile para konusunda anlaşamamış galiba" dedi. Hıııımmm, kriz yok diye kim demişti...

2 yorum:

  1. O ''for you'' lar büyüyünce zincir eczane olacaklardı ama gerekli yasal düzenlemeler zamanında yapılamayınca kapanmak durumunda kaldılar,daha uygun bir zamana kadar.Hele bir Türk Eczacılar Birliği devre dışı bırakılsın,direnç gösteren güçler örgütsüzleşsin ve de güçsüzleşsin gelirler tekrar,krizle ilgisi yok zira bunları teğet geçiyor malumunuz.

    YanıtlaSil
  2. doğru söylüyorsunuz aslında hamdolsun kriz teğet geçiyor arkadaşları..Eczacılık fakülteleri de kapatılır o halde, sırasıyla diğerleri de gelir.Eski tıbba,şifacılara döneriz. Okumaya ne gerek var zaten bu ülkede yasal boşluklar nedeniyle valinin bile ünv. mezunu olması gerekli değil zaten..

    YanıtlaSil