15 Eylül 2009 Salı

düğün-davetiye işleri ne kadar abartılabilir?


Bunun cevabı yok tabii, ya da istenildiği kadar abartılır diyebiliriz.
Çok yakın bir arkadaşımın bir organizasyon şirketi olması dolayısıyla ne kadar abartılabileceğini az buçuk biliyorum, kimseyi de eleştirmiyorum zira bu ömür boyu hatırlanacak en güzel günlerden birisi.
Amma velakin, taşınma dolayısıyla ofisi toplarken, bize gelen ve öylece birşeylerin arkasına saklanmış olan bu davetiyeyi tekrar gördüm. Gördükçe, güldüm, güldükçe inanasım gelmedi.
Dediğim gibi bence istenildiği kadar abartılabilir ama manasız ve gereksiz yere, birşey de anlatmayan bir davetiye ile, hele de bu kadar kağıt israfına neden olabilecek bir şekilde bu da yapılmaz dedim. Bir de nasıl bir masraftır bu, evlenenler matbaacı falan olsa gerek zira bir arkadaşım kitabını bastırmak için epey maliyet altına girmişti. ..
Hayır, kolaylıkla saklanabilecek birşey de değil.... İLGİNÇ...
(sadece bana mı çok abartı geldi acaba)





4 yorum:

  1. Yok canim banada abartili geldi:)
    Ilginclik adina yapmis olabilirler. Bari bir siir kitabina filan bastirsalarmis madem maliyeti yüksek bir davetiye bastiracak kadar maddi gücleri var. O zaman bir manasi olurdu herhalde. Bos kitaba basmak tuhaf olmus.
    Bu arada kandilin mubarek olsun.
    Öptüm

    YanıtlaSil
  2. Süntercim,haklısın bomboş bir kitap nerden baksan 150 sayfa var, keske ilk tanıstıkları gunden baslayıp da neler hissettiklerini anlatan mini bir kitapçık falan olsaymış.. Zaten artık davetiyelerin cılkı çıktı; ilaç kutusuna yapan, dergi basan, kitap basan:)Çok komik geliyor bana ama sonuçta zevk meselesi tabi...
    1 gün gecikmeli olarak ben de senin kandilini kutlarım. :)
    Çok öpüyorum

    YanıtlaSil
  3. madem abartacaksınız,bari bir anlamı olsaydı.kitapçık gibi veya şiir demeti gibi birşey hoş olurdu.öyle bir yetenek de yoksa ne yapsınlar.anlamsızlıkla anlam kazanmaya çalışmışlar.
    ilginç ti.

    YanıtlaSil
  4. ramazan; evet biraz öyle olmuş. Korkum bir de bunlar yazar çıkmasın sonunda :)

    YanıtlaSil