14 Eylül 2009 Pazartesi

BİR BİLMECEM VAR ÇOCUKLAR-ETİETİETİİİ

Eskiden sıkı bir Ülker 9 Kat Fındıklı hastası/müptelası olan ancak görüşleri nedeniyle 8 yıldır Ülker almayan,yemeyen,eve aldırmayan ben, yeni bir benzer tadı keşfetmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum..
Nothing iftiharla sunar;

Hımmm enfes bir tat, dayanılmaz. (itiraf: hala 9 katı unutturamadı ama olsun yaklaştı)
Ben şimdilik sadece Vanilyalısını yedim ama ekşi sözlükte yazdığına göre çileklisi de takdire şayan.
Ekşi sözlük yorumları için tııık

nOT: Valla sitelerinde ürünün resmi yoktu, ben de çoktan yiyip bitirdiğim paketi koyup çektim ama alt kenarının yırtıklığı kendisini ele verdi sanırsam ;)

6 yorum:

  1. ama canııım çektiii... :(
    akşam eve giderken alayım hemen... :) çok özençim yine yaf..

    YanıtlaSil
  2. İlk..., bir de heryerde yok sanırım, ben 2 gündür bakınıyorum sabah yine bunun tadı damağımda uyanınca hemen ilk aldığım yere gidip alayım akşam diye düşündüm:)

    YanıtlaSil
  3. amaaniin ben bizim köşedeki kıytırık markette bulamıyacaksam yandım...bana sabah olmaz bugün... :(

    :):)

    YanıtlaSil
  4. yok korkma ben de kıytırık bir marketten buldum, bir arkadaşıma gitmiştim "yeldeğirmeni" diye bir yerde ara sokakta bir bakkalda(market bile değil) vardı ama büyük marketlerde bulamadım nedense (aslında nedenini de sordum; yeni çıkan ürünler için anlaşmalar yapılıyormuş uzun sürüyormuş-marketin dediği bu). Bulursun bulamazsan bu akşam sana da alayım, göndereyim valla :)

    YanıtlaSil
  5. Ben ilk defa görüyorum en kısa zamanda bulup yameliyim:)

    YanıtlaSil
  6. Adsız; kesinlikle yenmesi gereken bir lezzet ama yeldeğirmenindeki kıytırık bakkal dışında başka biryerde bulamadım ben de hatta kaç markete de sipariş bıraktım, umarım bulursun :)

    YanıtlaSil