24 Ocak 2010 Pazar

MARGE SIMPSON


Simpsonları ezelden beri çok severim, hem politik duruşu hem de Amerika'nın "free country"-"speech freedom" ilkeleri doğrultusunda, senaristlerinin devlet başkanı-sanatçı- vali.. vs demeden tabiri caizse herkese giydire giydire senaryo yazmalarına bayılıyorum.
Simpsonların en aklı başında üyesi kızları Lisa gibi görünse de bence tüm aileyi çekip çevirme yeteneği ile Marge Simpson'dır.
Dizide Marge hem aklı selim hem de tipik bir Amerikan anne profili çiziyordu. Çiziyordu diyorum çünkü ta ki be sene Marge Simpson, Playboy'a soyunana kadar.
Bu olay,Amerika'da ve tüm dünyada büyük yankı uyandırdı aslında çünkü hem Marge Simpson'dan beklenmeyecek bir hareketti hem de (en azından benim bildiğim) ilk defa bir çizgifilm karakteri Playboy'a soyundu.
Bu, Kardashian'ların anneleri Kris Jenner'dan beklenecek bir hareket olabilirdi ama Marge'dan kimse beklemiyordu:)... Zaten o da bekleneni yaptı ve hiç bir frikik vermeden poz verdi :)

Bu sene Universal'de Marge ile hatıra fotoğrafı çektiriken Playboy'a soyunacağından haberim yoktu bilseydim ben de şuh bir poz verirdim hani :)